Wie …

… is er welkom op de KSA ?

Wij zijn een bende meisjes en jongens die er elke zaterdag een dag vol plezier van willen maken. Zit je nu in het derde studiejaar of in het derde middelbaar, zit je ook wel eens in de tekenschool op vrijdag of op de voetbal op woensdag, heb je in de Chiro gezeten of in het Jeugdrode Kruis, enz… Dat maakt allemaal niet uit! We zijn een portie gemengd en met die portie maken we de gekste en leukste dingen mee op onze activiteiten. Je bent welkom op onze activiteiten vanaf dat je in het 3de kleuterklasje zit (en dus 5 jaar bent). Het jaar dat je naar het 5de middelbaar gaat, word je leiding.

Dit klinkt natuurlijk al super leuk, maar om direct lidgeld te betalen voor deze toch een beetje onbekende jeugdbeweging is toch wat lastig. Geen probleem! Onze nieuwe leden mogen ons altijd komen uittesten op eender welke activiteit op elk moment van het jaar. We houden deze test momenten wel beperkt tot 3 maal, maar dat is zeker genoeg om een heel duidelijk beeld van onze beweging, groepen en leiding te krijgen.

Dus iedereen is zeker welkom op de te gekke blauw/rode bende. Ben je al benieuwd naar wat zo’n jaar zou kunnen brengen? Kijk zeker even rond in ons fotohoekje !

… zijn de bantrekkers?

Elke groep in onze KSA heeft ook steeds een bantrekker. Zij zijn het centrale aanspreekpunt voor ouders (wees echter niet bang om ook andere leiding aan te spreken aan het lokaal!) en regelen ook het administratieve werk achter hun groep zoals de organisatie van ledenlijsten, bijhouden van aanwezigheidslijsten, en nog veel meer! De bantrekkers en hun contactgegevens zijn te vinden op de pagina ‘Wie is de leiding’. Je kan ook doorklikken op de links hieronder.

%d