Wat…

… doe je zoal op de KSA ?

Onze leiding doen hun uitstekende best om de gekste en leukste activiteiten voor te bereiden. Met hun animator attest, dat ze in hun eerste jaar via onze Nationale tak behalen, plaatsen ze alweer een stevige bouwsteen bij onze KSA.

Wat we exact doen hangt natuurlijk ook van onze leeftijden af. bij onze Piepers en Krielekes helpen we heel graag allerlei figuren zoals bijvoorbeeld: een mooie prins helpen de mooie prinses terug te vinden, de bange boeren leren dat de boze heks helemaal geen gemene meid is, de gekke professor zijn knotsgekke machine terug te maken, enz… Het kan niet op bij onze Piepers en Krielekes ! Ze leren al snel dat wat voor gek figuur er ook plots voor ons lokaal staat, ze kunnen samen alles aan !

Onze Leeuwen en Joro’s zijn natuurlijk al een pak stoerder, maar ook zij helpen graag eens een kapitein terug naar zijn schatkist of een snoepbaron naar zijn verloren snoepgoed. Bij onze stoerdere leden doen we natuurlijk ook stoerdere dingen. Zo durven we al eens op een: dropping gaan, gaan we de bossen van Beerse eens verkennen, ook verkennen we graag de beken, maken we onszelf mooi voor een mister- of missverkiezing… Al wat je maar kan bedenken, daar kunnen onze topleiding voor zorgen.

Voor onze Knimmers en SJO’ers hebben we natuurlijk de bekende klassiekers: bekentochten, droppingen, snoepverkopen, bespreken wat we zouden kunnen doen met onze verdiende centjes, grote bosspelen, fakkeltochten, rechtdoortochten… Dat zijn een paar van onze vaste klassiekers. Maar los daarvaan steken onze leiding voor onze +12 en +14 groepen de nieuwste spelen in elkaar. We kennen deze kinderen al langer en steken met die kennis aangepaste activiteiten in elkaar die perfect zijn voor onze trouwe KSA’ers!

Al onze leden kunnen in hun jaar ook een weekend en een kamp verwachten. Die twee zijn van onze KSA-taart echt wel DE twee mooiste en roodste KERSEN EROP ! Het is niet te beschrijven hoe goed zo’n kamp/weekend kan doen en hoeveel sfeer er daar kan hangen. Het enige wat wij kunnen zeggen is: kom mee in de KSA en beleef het met ons mee!

 
%d bloggers liken dit: