Belangrijke data

Een KSA-jaar is al een superleuk jaar op zichzelf! Maar omdat alle zaterdagen al even leuk zijn zocht de leiding naar manieren om nog extra hoogtepunten te voorzien in ons jaar. Dus plannen we traditiegetrouw onze weekends, spaghettifestijnen en misschien wel wat extra’s op ons leidingsweekend. Zodra dat weekend voorbij is zetten we de data hier, op onze site.

KAMPEN

Ons groot kamp gaat steeds op dezelfde datum door, namelijk van 18 tot 28 juli, PieKrie-kamp kan elk jaar van datum verschillen maar vind wel steeds plaats in juli, hou dus de datum hiervoor zeker goed in de gaten! Ook maken we ieder jaar voor elk kamp een kampboekje, hierin vind je alle informatie rondom het kamp, dit komt online wanneer het kamp wat meer in de buurt komt!

Groot kamp: 18-28 juli 2023

PieKrie-kamp: 3-7 juli 2023

WEEKENDS

Elk jaar gaan we met onze leden ook op een superleuk weekend! Ook deze data komen – samen met het bijhorende weekendboekje – online wanneer de weekends al wat dichter in de buurt komen!

PieKrie-weekend: 11 maart – 12 maart 2023

Leeuwkes-weekend: 5 mei – 7 mei 2023

Joro-weekend: 3 maart – 5 maart 2023

Knim-weekend: 10 februari – 12 februari 2023

Sjo-weekend: 3 maart – 5 maart 2023

JOEPIE: 11-14 april 2023 (enkel voor de oudste ban)

Dit jaar is het weer zo ver: de SJO’ers trekken hun beste wandelschoenen aan en vertrekken op Joepie. Joepie is een 4-daagse wandeltocht waarbij de KSA’ers 100 km moeten afleggen om hun eindbestemming te bereiken. In de avond gaan ze op zoek naar een slaapplaats, avontuur verzekerd!

LEEFWEEK: 5-11 februari 2023(enkel voor de oudste ban)

Voor de SJO wordt er dit jaar opnieuw een leefweek georganiseerd. Dit wil zeggen dat ze overdag naar school gaan, maar s’avonds overnachten in ons KSA lokaal. Ze doen dan samen activiteiten zoals koken, karaoke en nog veel andere leuke activiteiten die de leiding voor jullie in petto hebben! Uiteraard wordt er ook voldoende tijd vrijgehouden om schoolwerk te maken. Meer info kan je lezen in onderstaande brief.

klik hier voor de medische fiche

%d bloggers liken dit: