Belangrijke data

Een KSA-jaar is al een superleuk jaar op zichzelf! Maar omdat alle zaterdagen al even leuk zijn zocht de leiding naar manieren om nog extra hoogtepunten te voorzien in ons jaar. Dus plannen we traditiegetrouw onze weekends, spaghettifestijnen en misschien wel wat extra’s op ons leidingsweekend. Zodra dat weekend voorbij is zetten we de data hier, op onze site.

KAMPEN

Ons groot kamp gaat steeds op dezelfde datum door, namelijk van 18 tot 28 juli, PieKrie-kamp kan elk jaar van datum verschillen maar vind wel steeds plaats in juli, hou dus de datum hiervoor zeker goed in de gaten! Ook maken we ieder jaar voor elk kamp een kampboekje, hierin vind je alle informatie rondom het kamp, dit komt online wanneer het kamp wat meer in de buurt komt!

Groot kamp: 18-28 juli 2022

PieKrie-kamp: 4-8 juli 2022

WEEKENDS

Elk jaar gaan we met onze leden ook op een superleuk weekend! Ook deze data komen – samen met het bijhorende weekendboekje – online wanneer de weekends al wat dichter in de buurt komen!

PieKrie-weekend: 11 maart 2022 – 13 maart 2022

Leeuwkes-weekend: 25 maart 2022 – 27 maart 2022

Joro-weekend: /

Knim-weekend: 4 februari 2022 – 6 februari 2022

Sjo-weekend: 13 mei 2022 – 15 mei 2022

LEEFWEEK

Dit jaar organiseren onze Sjo’ers een leefweek! Dit is een week waarin ze gedurende een hele week overleven aan het lokaal. Ze doen hier een hoop leuke activiteiten maar er worden ook momenten voorzien om voor school te werken. Zo wordt de KSA voor een weekje hun ├ęchte thuis! Meer info vind je in onderstaand boekje:

Voor al onze weekends en kampen hebben we steevast de medische fiche nodig! Die vind je terug via de de link onderaan deze pagina. Deze vragen we elk jaar opnieuw, omdat hier vertrouwelijke informatie opstaat die na kamp/weekend wordt verwijderd om privacy-redenen.

klik hier voor de medische fiche

%d bloggers liken dit: