Belangrijke data

BELANGRIJK: Voor bezoekers op GSM: we hebben gemerkt dat enkel de data van het weekend getoond worden wanneer je deze pagina bezoekt op je GSM. We doen volop ons best om dit probleem op te lossen. Als u benieuwd bent naar overige belangrijke data, dan kan u deze terugvinden door deze pagina te bezoeken op een computer of tablet.

Een KSA-jaar is al een superleuk jaar op zichzelf! Maar omdat alle zaterdagen al even leuk zijn zocht de leiding naar manieren om nog extra hoogtepunten te voorzien in ons jaar. Dus plannen we traditiegetrouw onze weekends, spaghettifestijnen en misschien wel wat extra’s op ons leidingsweekend. Zodra dat weekend voorbij is zetten we de data hier, op onze site.

Wist je trouwens dat het groot kamp een vaste datum heeft? Dat gaat elk jaar door van 18 tot 28 juli! Een datum om in onze hersenen vast te branden.

Voor al onze weekends en kampen hebben we steevast de medische fiche nodig! Die vind je terug via de de link onderaan de tekst.

Er zijn heel wat ouders die zich afvragen waarom we de fiches niet bijhouden. Wel dat komt omdat er vaak vertrouwelijke zaken op staan. Dus verwijderen we de fiches na elk kamp/weekend. Ook is de kans groter dat we een fiche zouden kwijtspelen, als we ze jaar om jaar zouden hergebruiken. Of bepaalde medische aandoeningen die niet worden aangevuld.

Daarom vragen we, met het oog op de gezondheid van onze KSA’ers, elk jaar nieuwe fiches. Zo zijn we zeker dat we de juiste documenten bij ons hebben als we een ongelukje meemaken.

klik hier voor de medische fiche

%d bloggers liken dit: