Coronamaatregelen 2021

Laatst geüpdatet: 03/02/’21

Beste leden, Beste ouders

De huidige corona-maatregelen zijn opnieuw aangepast. Activiteiten mogen momenteel enkel doorgaan in bubbels van 10, exclusief leiding. Dit vraagt om een creatieve aanpak in het kunnen organiseren van activiteiten.

Goed nieuws voor onze Knimmers & Sjo’ers, want ook zij mogen eindelijk terug genieten van een goede KSA-activiteit op een zaterdagnamiddag! Om de ontvangst van onze leden en het verdelen van onze bubbels zo corona-proof te laten verlopen spreken sommige groepen steeds op een andere locatie af dan het lokaal, let hier goed op!

De PieKrie’s en Leeuwkes spreken nog steeds af aan het lokaal

De Joro’s spreken elke activiteit af aan Park Tempelhof (Oud Park)

De Knimmers spreken elke activiteit af aan het speelpleintje in de boudewijnstraat (waar vroeger de kerstboomverbranding doorging). Check hun aangepaste kazakske zeker op de pagina ‘Het Kazakske’!

De Sjo spreekt steeds op een andere locatie af, check hiervoor zeker hun aangepaste kazakske op de pagina ‘Het Kazakske’!

Jullie zullen bij aankomst in jullie bubbels verdeeld worden.

Mondmaskers
We vragen jullie vanaf 12 jaar (ja ouders, jullie dus ook) bij aankomst en vertrek een mondmasker op te zetten, zo kom je zeker niet in contact met een andere bubbel of andere ouders. Vanaf we in onze bubbel zitten, mag het mondmasker af. Als we van het terrein gaan, en er zijn andere mensen in de buurt, zetten we dit logischerwijze terug op.

Handhygiëne
Zoals jullie wel weten is handhygiëne nog steeds super belangrijk. Als je aan het lokaal aankomt, zal je zien dat er ontsmettingsmiddel klaar staat. We vragen jullie dan ook om jullie handen even te ontsmetten als je aankomt. Als je naar het WC gaat tijdens een activiteit, was je ook zeker je handen hierna.

Aanwezigheidslijst
Ook moeten we een verplichte registratie doen van iedereen die naar de activiteiten komt. De leiding zal dus in het begin van elke activiteit aanduiden dat jij erbij was. Hopelijk hebben we veel volle lijsten!

Circulatieplan
Omdat het op zaterdagnamiddag altijd heel druk is aan het lokaal, door zowel de Scouts als de KSA, hebben we in samenspraak met de Scouts een circulatieplan opgesteld. Iedereen die zonder fiets komt, zal via de ingang naast café ‘Den Biechtstoel’ naar boven moeten komen. Als je wel met de fiets komt, kan je je fiets nog steeds in de fietsenstalling zetten. De oprit zal in 2 gedeeld worden zodat aankomende en vertrekkende mensen gescheiden zijn. Bij aankomst zal iedereen langs links moeten wandelen, bij vertrek langs rechts. Zo kunnen jullie ten allen tijden aan jullie fiets. Aan alle ouders: zet jullie fiets niet in de fietsenstalling, anders moet je een rondje extra doen.

Voor vragen kan je altijd een mailtje sturen naar volgend e-mailadres: hoofdleidingksabeerse@gmail.com. Onze hoofdleiding, Lise is ook bereikbaar via SMS: 0491 12 56 38.

De leiding hoopt jullie zo snel mogelijk allemaal terug te zien. Tot dat zover is zullen we ons een tijdje gedeisd moeten houden, zorg dus allemaal goed voor elkaar en dikke knuffel!
De leiding

%d bloggers liken dit: