BBQ

Zaterdag 22 september

Tijdens ons Kermisweekend organiseren we een BBQ voor jong en oud! Vorig jaar hadden we onze pijlen gericht op onze oud-leiding. Maar dit jaar maken we onze roos groter en nodigen we alle ouders, leden en sympathisanten uit!

Onze tent gaat open vanaf 12u30 en dan kunnen de deelnemers al een gezellig tafeltje uitkiezen en iets fris bij de hand nemen. Onze BBQ-specialist, Van Echelpoel, zal onze kolen al vurig aansteken zodat we tegen 13u kunnen eten.

Om 14u starten onze activiteiten, dus kunnen onze leden met een gevulde maag beginnen.
Maar geen schrik voor onze dorstige of nog hongerige ouders, de oud-leiding zal onze tent draaiende houden tot 18u.

De prijs voor onze BBQ voor een volwassene bedraagt €22 en voor onze kleine spruiten jonger dan 12 vragen we €15, kinderen jonger dan 4 jaar hoeven niet vermeld te worden en smullen gratis mee.

Voor deze prijs mag je à volonté eten en kiezen tussen acht verschillende soorten vlees met daarbij de nodige groentjes. Ook krijg je bij aankomst een drankje van ons, gewoonweg omdat we content zijn dat onze KSA zo goed draait!

We leggen een limiet op van 200 personen. Geef toe, als we dat bereiken kan het niet op! De laatste kans om in te schrijven zal ook op vrijdag 14 september zijn. Schrijf je dus zeker op tijd in!

Het water zit ons al in de mond bij het schrijven van de uitnodiging. Als dat bij jullie ook het geval is mag je hieronder het inschrijvingsformulier aanklikken en invullen. Alvast tot zaterdag!

 

%d bloggers liken dit: