Het grote sinterklaas-spelletjesboek

Liefste Piekrie’tjes

Deze zaterdag is het spijtig genoeg nog steeds geen activiteit aan het lokaal… maar niet getreurd! Wij, de leiding, hebben weer een online-activiteit voorzien voor jullie namelijk HET GROTE SINTERKLAAS SPELLETJESBOEK! Dit boekje kunnen jullie weer afdrukken als jullie dat willen en dan kunnen jullie de spelletjes maken die wij speciaal voor jullie ineen hebben gestoken. Deze keer is het thema Sinterklaas en Piet zodat jullie de tekeningen bij jullie schoentje kunnen leggen op 5 december. (Wie weet krijgen jullie dan wel extra snoepjes…)

Hopelijk is het een kleine troost voor de gemiste activiteit.

Wij kunnen alvast niet wachten om jullie terug allemaal op het KSA-veld te zien en kijken al uit naar de volgende activiteiten!

Tot snel!

Groetjes Toke, Merel, Keanu, Noa, Kobe en Timon

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: