Leeuwentocht

Beste Leeuwkes en ouders

De Leeuwkesleiding heeft speciaal voor jullie de enige echte LEEUWENTOCHT in elkaar gestoken! Hoe werkt dit precies? Dat leggen we op deze pagina uit.

Onderaan dit tekstje vind je een Word-document, die bestaat uit 2 delen: de raadsels en de foto’s. Het doel van de raadsels is om deze op te lossen, de oplossing is steeds een getal. Dit getal stelt het wandelknooppunt voor dat je moet volgen (Voorbeeld: de uitkomst van het eerste raadsel is 1: dan moet je wandelknooppunt nummer 1 volgen). Als je al deze knooppunten juist volgt, zal je een toer van ongeveer 6,8km hebben gewandeld. Aangezien het startpunt een beetje verwarrend kan zijn geven we alvast volgende tip: hij is aan het duivelskuilpad!

De foto’s zijn herkenningspunten die je tegenkomt tijdens de wandeling. Kijk hier goed naar uit tijdens de wandeling, ze staan namelijk niet in de juiste volgorde en het is de bedoeling dat je ze onderaan het Word-document in de juiste volgorde zet!

Zijn er vragen over deze activiteit of de tocht? Stuur dan gerust een SMS naar één van volgende nummers: 0472/40.30.76 of 0479/67.17.91. Je mag ook altijd foto’s naar onze facebookpagina sturen als jullie de wandeling doen!

Veel plezier en hopelijk tot snel!

Leiding van de Leeuwkes

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: